01.01.2022.

Uvjeti korištenja

Korištenjem internet stranice www.kwizard.hr i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju domeni kwizard.hr, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Internetska stranica www.kwizard.hr zamišljena je kao mjesto na kojem ćete naći pitanja i rješenja vezana za sadržaj osnovno školskog gradiva. Naš je cilj pružati točne i cjelovite informacije a sve prema nacionalnom kurikulumu. Ako nas obavijestite o pogreškama putem obrasca, poduzet ćemo sve potrebne korake da se one što prije isprave.

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obveze prethodne najave te nismo odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Ne snosimo odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala upotrebom ovih stranica. Također, se u potpunosti odričemo svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranica.

Također, ne možemo zajamčiti pouzdanost i ažuriranost informacija koje potječu iz vanjskih izvora i nalaze se na ovim internetskim stranicama. Informacije na ovim internetskim stranicama mogu sadržavati poveznice na internetske stranice koje su izvan nadzora Uredništva stranice i za koje ne možemo prihvatiti odgovornost.

Poduzimamo sve kako bismo što više smanjili smetnje prouzročene tehničkim pogreškama. Moguće je da se neki podaci ili informacije na ovim internetskim stranicama nalaze u datotekama ili su strukturirani u formatima koji sadrže greške. U takvim slučajevima ne možemo zajamčiti da naša usluga neće biti prekinuta ili otežana na bilo koji drugi način. Uredništvo postala ne prihvaća odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti.

Sadržaji s ovih stranica može se prenositi isključivo uz naše odobrenje uz objavu izvora u obliku “kwizard.hr” gdje je kwizard.hr link na naslovnicu postala ili specifičnog sadržaja. Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka. Međutim, korisnicima se savjetuje da provjere obavijesti o autorskim pravima pojedinih dokumenata i internetskih stranica koje se održavaju u okviru internetskog mjesta kwizard.hr. Dopušteno je stavljati poveznicu internet stranice kwizard.hr portala na druge stranice.

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići).

Pametnijim učenjem do boljih ocjena!