Kwiznanje donosi Kandit

Vrećica puna znanja o bombonima i čokoladi

Znamo da voliš mljackati bombone, ali koliko znaš li kako nastaju? Raspakiraj s Kwizardom odgovore na sva slatka pitanja dok uživaš u svojim omiljenim Kandit bombonima i čokoladama.

Znanje je pravi bombon

Mali, slatki, privlačni na prvi okus, bomboni već generacijama zaslađuju dane. Raznovrsni okusi i mekoće oduševljavaju sve uzraste i vraćaju nas mislima u bezbrižno djetinjstvo.

Sočni, voćni i moćni

Upoznaj Bonko, vesele dječje karamele i bombone. Toliko su sočni i voćni da ih obožavaju i odrasli. Koji ti je najdraža Bonko kombinacija za mljackanje? Nama su sve!

Osvježi znanje Mentolom

Mentol tvrdi bomboni osvježavaju dah kao što Kwizard osvježava tvoje znanje o bombonima.  Ubaci jedan pod zub i baci se s Kwizardom na zanimljivosti o ovim finim slat…mentolišima.

Uskoči u čokoplov kroz vrijeme

Putuj kroz povijest čokolade s Kwizardom. Ne trebaš ni kofer, samo najdraže čokoladne kockice za najslađe povijesne lekcije. Znaš li da je prije nekoliko tisuća godina čokolada bila valuta kao novac ili zlato?

Zrno po zrno - čokolada!

Tko bi rekao da čokolada (skoro) raste na drvetu! Na Kwizardu uberi zrno znanja o kakaovcu, glavnom sastojku čokolade.

Zaviri u čoko pogon

Već znamo da čokoladu obožavaš jesti, ali znaš li kako se proizvodi? Nauči što je temperiranje i kako nastaje kakao okus koji čokoladu čini čokoladom.

Ponovi školsko gradivo

Saznaj odgovore na pitanja: Kako je otkriće Amerike utjecao na trgovačke puteve? Kada je Kolumbo otkrio Ameriku?

Saznaj odgovore na pitanja: Kroz što izlazi višak vode iz biljke u atmosferu? Što je fotosinteza?

Saznaj odgovore na pitanja: O čemu nam govori lijevi broj u omjeru brojčanog mjerila? Kako se prikazuje sadržaj na geografskim kartama?

Znaš li...

Partneri u znanju

Kwizaj neograničeno kroz cijeli sadržaj zahvaljujući našim partnerima zbog kojih je besplatno za sve.