25.01.2022.

Pravila privatnosti

Kwizard.hr pohranjuje vaše email adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u newsletter listu ili prilikom slanja upita kroz forme. Koristimo vaše e-mail adrese za slanje newslettera putem newsletter management softvera. Iz newsletter liste se možete ispisati u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na web stranicama.

Kwizard stavlja veliki naglasak na održavanje povjerenja i sigurnosti posjetitelja na našoj mrežnoj stranici te pretplatnika na naš e-letak, odnosno newsletter. U nastavku možete pronaći informacije kako Kwizard, kao kontroler podataka, postupa s prikupljenim podacima posjetitelja ili pretplatnika na newsletter.

Prilikom pretplate na naš newsletter prikupljamo osobne podatke putem alata Mailchimp, ali se ograničavamo samo na nužne podatke potrebne za informiranje zainteresiranih osoba za sadržaj koji šaljemo te identifikaciju Vas kao zainteresiranog posjetitelja. Te podatke koristimo zbog nekoliko razloga: kako bismo Vas obavijestili o novostima o kojima ste tražili da vas obavijestimo (novi događaji, vijesti o Kwizardu, vijesti iz industrije…); kako bismo Vas kontaktirali jer trebamo ili Vam želimo pružiti dodatne informacije; kako bismo provjerili jesu li naši podaci ažurni i kako bismo eventualno provjerili jeste li zadovoljni pruženom uslugom. Ne razmjenjujemo popis email adresa s drugim organizacijama ili pravnim i fizičkim osobama.

Što se tiče odjave s newslettera, u svakom trenutku to možete učiniti ako kliknete na “unsubscribe” u bilo kojem od naših mailova. Također se možete odjaviti ako nam pošaljete email na info@kwizard.hr i zatražite odjavu.

Ova politika zaštite privatnosti ne obuhvaća poveznice na ovoj mrežnoj stranici koje vode na druge mrežne stranice. Te druge mrežne stranice nisu obvezane ovom politikom privatnosti te, ako imate pitanja kako neka druga mrežna stranica koristi vaše podatke, trebate provjeriti njihovu politiku privatnosti.

Imate pravo na pristup, ispravak, brisanje ili protivljenje korištenja vaših osobnih podataka koji se nalaze kod nas. Vaša prava možete iskoristiti ako pošaljete zahtjev na info@kwizard.hr.

Naša politika zaštite privatnosti se redovito razmatra i po potrebi ažurira. Politika zaštite privatnosti je zadnji put ažurirana 25. siječnja 2022. godine.

Upotrebljavamo kolačiće koji su male datoteke koje sadržavaju informacije o vašem pretraživanju na ovoj mrežnoj stranici s glavnim ciljem činjenja pregledavanja stranice lakšim.

Kwizard.hr koristi podatke poput: ime, prezime, email adresa kako bi vam odgovorila na upit poslan putem formi i/ili kako bi vam poslala newsletter na koji ste se dobrovoljno prijavili.

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići).

Pametnijim učenjem do boljih ocjena!